جرایم مواد مخدر

متاسفانه در نظام کیفری کنونی بخش  قابل توجهی از پرونده های مهم قضایی را پرونده های موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر تشکیل داده است. قانون گذار با توجه به آثار مخرب مواد مخدر بر جامعه و انسان با اثرپذیری از فقه، قانون نسبتاً جامعی را در این خصوص به تصویب و اجرایی کرده است. از این رو بر آن شدیم با توجه به این مهم نسبت به آگاهی شما عزیزان با موضوع وکیل مواد مخدر مطالب ارزنده ای را تقدیم داریم. شاید برای شما هم سوال باشد که مجازات جرایم مربوط به مواد مخدر چیست؟ دادگاه صالح در جرایم مواد مخدر کجاست؟ بهترین وکیل جرایم مواد مخدر کیست؟ دفتر وکیل جرایم مخدر در تهران کجاست؟ بهترین وکیل مواد مخدر در تهران کیست؟ دفاع در جرایم مواد مخدر چیست؟


متهمین کیفری جرایم مواد مخدر بهتر است بدانند که

جرم انگاری مواد مخدر به شیوه ای خاص صورت گرفته است که آن را از سایر جرایم مجزا می کند و حالتی استثنایی به آن می دهد. نخستین اصل در تعیین مجازات جرایم مواد مخدر بایستی بدان توجه نمایید این است که وزن ماده مخدر می تواند در تعیین مجازات تاثیر بسزایی داشته باشد و فاکتور بسیار مهمی در دفاع محسوب گردد.  چراکه مجازات بر اساس وزن ماده مخدر مشخص می شود. از این رو بهترین دفاع وکیل مواد مخدر در خصوص میزان ماده مخدر با شرایط مقرر قانونی صورت می گیرد از همین رو بهتر است دفاع در این جرم را به وکیل مواد مخدر بسپارید.
 در قانون مجازات موادمخدر اصلاحی 1389 سه نوع ماده مخدر که در ذیل بدان اشاره می گردد جرم انگاری شده است.
1- مواد مخدری که منشاء آن ها گیاه خشاش می باشد.
2- مواد مخدری که منشاء آن ها گیاه کوک است .
3- مواد روان گردان صنعتی که در حکم مواد مخدر ناشی از گیاه کوک است.

وکیل مواد مخدر با تجربه و تبحری که دارد می تواند در تصمیم نهایی قاضی تاثیرگذار باشد از این رو باید بدانید که شیوه اندازه گیری مواد مخدر متفاوت است و در پرونده های مواد مخدر سه نوع وزن وجود دارد که می تواند در میزان مجازات تاثیر بسزایی را ایفا نماید:
1- وزن با لفاف
2- وزن بدون لفاف
3- وزن خالص
در تعیین میزان مجازات فقط وزن بدون لفاف مورد نظر است، و سایر وزن ها فقط از جنبه بازرسی برای قاضی مورد اهمیت می‌باشد. در تعیین میزان مجازات در قانون مبارزه با مواد مخدر از سیستم تعیین حداقل و حداکثر استفاده شده است اما قاضی در مقام حکم بین حداقل و حداکثر قانونی مختار است و این موضوع با محدودیتی روبرو نیست و عموماً شرایط شخصیتی مرتکب، شیوه، نوع

ارتکاب جرم و بویژه میزان و وزن ماده مخدر و دفاع وکیل مواد مخدر در تعیین آن می تواند در آن موثر باشد.

با توجه به تجربه وکیل مواد مخدر از این موضوع به عنوان قاعده تناسب در جرایم  موضوع قانون مجازات مواد مخدر یاد می شود. نکته قابل توجه این است که در تعیین مجازات متهمین مواد مخدر سابقه مجرم مواد مخدر نیز اهمیتی بسزایی دارد.
همچنین باید دانست که درمواردی که مواد مخدر کشف شده از انواع مختلفی باشد قواعدی برای تعیین مجازات آن  وجود دارد که با قواعد جرایم دیگر متفاوت و به نوعی استثنایی است. باید توجه داشت که در مواد 4و5و8و40 الحاقی قانون مبارزه با مواد مخدر قانون گذار با دیدی جامع تمامی افعالی که می‌تواند بر روی مواد مخدر انجام گیرد اعم از مرحله تولید واردات صادرات توزیع حمل و غیره جرم انگاری کرده است.

قانونگذار  انواع مجازات را در خصوص جرایم مواد مخدر پیش بینی کرده است که عبارتند از
1- شلاق تعزیزی
2- حبس تعزیزی
3- جزا نقدی تعزیری
4- مصادره اموال به طور استثنایی و با شرایط خاص
5- انفصال در خصوص اشخاص و شرایط خاص

مجازات مواد مخدر

تبرئه (بی‌گناهی) متهم جرائم مواد مخدر پس از دستگیری

 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها